Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneği Memur ve Hizmetliye Neden Yok!

Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneği Memur ve Hizmetliye Neden Yok! Özel

Öğretim Yılına Hazırlık Ödeneği

Sendikamız kuruluşundan bu güne kadar memur ve hizmetlinin bu güne kadar verilmeyen bir çok hakkı için sonuna kadar mücadele etmiş ve özellikle Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin çıkmasında, Hizmetlilerin doğrudan şeflik sınavına girebilmesinde, giyim yardımlarının ayni değil nakdi olarak ödenmesinde ve hizmetlilere her okulda insan onuruna yakışır biçimde dinlenme odalarının tahsis edilmesinde baş rol oynamış ve bunların kazanımında çok büyük bir pay sahibi olmuştur. 
Yine kuruluşumuzdan bu güne kadar sendikamız her yıl öğretmenlere ödenen "ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK ÖDENEĞİ" nin kadro ayırımı yapılmaksızın bütün eğitim çalışanlarına eşit şekilde şekilde verilmesi için mücadele etmiş bununla ilgili hazırlamış olduğu yasa teklifini meclise sunmuş fakat meclisteki oylamada kabul edilmemiştir.
Ama sendikamız bu hakkımızında alınması için asla pes etmemiş ve her zeminde, her platformda bu konuyu dile getirmiş ve mücadele etmeye devam etmiştir. Bu sebeple; Öğretim yılına hazırlık ödeneğinin memur ve hizmetlilerde dahil olmak üzere bütün eğitim çalışanlarına eşit şekilde ödenmesi için sendikamız yeniden çalışmalarına başlamış ve bununla ilgili tüm hazırlıklarını yapmıştır.
Konu; Başta iktidar milletvekilleri olmak üzere muhalefet milletvekillerinede tekrar iletilecek olup, hazırladığımız yeni yasa teklifimiz görüştüğümüz vekillerimize verilecek ve tekrar meclis gündemine alınması için tüm gücümüzle konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. 
AND-SEN GENEL MERKEZİ 

Bu gönderiyi paylaş

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter